Vet ni vad? Jag är så jävla bra på att vara jag. Hur fantastisk är jag inte egentligen? Ingen är bättre på att vara mig, än jag! Det gick nyss upp för mig att man bara lever en gång och vet ni vad? Jag skiter fullkomligt i om folk inte tycker om mina kläder eller min frisyr, för så länge jag tycker om det är det snyggt.
För jag är ju jag!



Så jävla fint att vara svensk just nu. Sitter och halv bölar och ler som en tok i soffan. Tycker synd om er som missade det här. Sjukaste på länge. SÅ JÄVLA BRA!!!!!!
Kommer aldrig kunna somna är helt hyper!! VM-GULD!
Lyssnar på KENT. Hemskt länge sen. Har märkt själv att jag undviker musik som jag alltid lyssande på förut. Jag lyssnar på helt annan musik nu, fast det är fortfarande KENT, Håkan Helllström, In Flames som får mig att rysa.
Men samtidigt så kommer så himlans mycket minnen med dom här banden/artisterna. Jag har en tendens att om jag lyssnar på en låt jag lyssnade på för ganska länge sen, så tänker jag tillbaka. Och just nu måste jag se framåt. Jag är lixom inte redo att tänka på gamla minnen. Eller att kolla på gamla bilder. Eller gammal musik.
Jag bara förnyar mig hela tiden, fast jag vet inte ens om jag tycker om det. Jag trivdes med det gamla. Jag vill inte förändras och hatar att allt runt mig förändras.
Världen är för stor för mig. Jag nöjer mig med en liten papperslåda. Så kan jag låtsas att allt är som förut. Då det värsta som kunde hända var att min leksak försvann eller att min kompis slog mig med en barbie i huvudet.
Jag hatar att byta spår och är inte redo för att bli vuxen.
arg för att det inte finns någon bloggapp för android.
Har lite ont i hjärtat just nu. Läste en blogg vars pappa gick bort i juli. Tyckte synd om personen tills jag kom på att min pappa gick också bort i juli. Blev ett litet slag i magen. Ibland lixom.. glömmer jag bort att han inte finns mer. Men så kommer dagarna då allt kommer ifatt en. Och jag kan bekräfta att tårar inte tar slut. Men tillslut efter massa gråt, känner man sig faktist lite lättare.
Gud vad jag saknar dig pappa.
Mjau sa kissen! Så jävla gött!! SVERIGE I FINAL! Självklart är det hockeyn jag talar om! Trodde jag skulle pinka i brallan när det blev straffar med det gick ju fint som fan. Nu borde jag sova för jag har en hel del att göra imorgon. Bla bowling!
Hörs pinglor!



Natten till ära slänger jag in en bild på.... mig själv!!JUBEL!

Jag får inte plats i min kropp. Vad väntar jag på? Jag är så jävla uttråkad. Nu ska jag ta tag i mitt liv.

Tjenare bloggish! Tillbaka här igen och laddad för ett nytt år. 2011 har jag inte så mycket att säga om. Det har varit både det bästa och värsta året i mitt liv. Till största delen det värsta, med små ljusglimtar.
Iallafall! Nu till 2012 har jag många mål. Inga löften bara mål. Jag ska som många andra träna mer och tänka på min kost, jag ska även bli mer självsäker. Jobba lite på att acceptera mig själv och inse att ingen är jag lika bra som..ptja jag? Sen har jag lite planer som jag håller för mig själv ända tills jag vet om dom rinner ut i sanden eller går i verket.. spännande.
Och önskningar jaaaa önskningar har jag till 2012. Det är såklart att hela min familj ska hålla sig frisk. Inga mer dödsfall eller sjukhusbesök tack!

Gott nytt år!