Åh så jävla trött på att vara sjuk. Är så jävla träningssugen. Vill kötta igenom mitt benpass på gymmet och ut och löpa nu när snön nästan smällt!!! Blääää för den här jävla sjukan.. Får nöja mig med att äta keso och kika efter nya axelövningar.




Torsdag och jag ligger nerbäddad framför TVn istället för att jobba. Sjuk som ett litet as har jag blivit. Men eftersom jag mår bättre idag tänkte jag ha en liten tahandommigsjälv-dag. Plocka i rummet, hårinpackning, ansiktsmask osvosv.. Äsch vem försöker jag lura. Kommer aldrig orka, kommer ligga här i soffan som en dö säl resten av dagen och enda gången jag kommer överväga att röra på mig är till köket för att fläska i mig nå gott. Ska nog slänga ihop en ''nyttig'' chokladsmet och smaska lite på. SÅ GOTT!!! Har ju varit fri från gottis och sådant i en månad nu!
 
 
 
 
 
 
 
Jag är pissnödig som fan och har febersvettningar från helvetet men jag måste bara berätta om den underbara film jag just sett. the perks of being a wallflower. Helt fantastiskt jävla bra film som ni bara måste se!!!
Måste kisselissa innan sängen blir dyngsur och pillra i mig lite piller mot febern så även jag får sova.
Klockan har tickat förbi 00.00. Sitter på jobbet och kikar på träningskläder/redskap. Riktigt sugen på en pulsklocka.. Planerar även på att ta lite före bilder när jag slutat och sedan ta igen om en månad och sen en månad igen osv. Blir lättare att hålla motivationen uppe om man får se lite reslutat. Man blir ju så blind själv. Ska även bli bättre på att skriva min träning/kost dagbok VARJE dag. Och följa upp på gymmet. Med tyngder set reps och sådant. Så man ser att det faktist går framåt!
Fast jag ska sluta helt med att väga mig. Ska börja mäta istället. Vill få större rumpa!!!!  Squats is the answer..
Men nu ska jag dregla lite framför Magic Mike och få timmarna att gå!
 
 
 
Klockan var ställd på 8.00. Klockan 10.30 TVINGADE jag mig ur sängen. Dukade fram mysfrulle bestående av havregrynsgröt med kvarg och blåbär och en fullkornsmacka med avokado. Yumyum! Laddar för ett gympass. Mosa bröst,rygg och axlar. Har riktigt svårt att hitta motivationen denna morgon, tror det är för att jag ska jobba natt.. Så mycket att göra!! Okej, gym. NU!