Kom hem från skolan runt halv fyra. Drog på mig shortsen och möte Elinbanan och Vickipicki för en liten solpromenix.
Har nu placerat arslet i soffan för lite BigBrother lyssande. I pauserna spelas Veronica Maggio. Inget konstigt me det eftersom hennes nya skiva kickar ass.
Imorgon blir det partyparty, dansa så fötterna brinner!!
Soffläge! TJING!



Precis som dom flesta så tycker jag att det här är kickass bra!
ALLA låtar! U N D E R B A R T!

Här ligger jag och myser, nyduschad, efter en powerwalk/joggingtur. Orkade inte ta tag i plugget, plcokade fram och stirrade på allt och väntade på att det skulle göra sig självt MEN NEEEEJ självklart inte!!!!
På tal om imorgon så ska jag ha mitt studentlinne på mig. Så alla ser att jag är student. Gärna med armarna uppsträckta likt när jesus predikade, så att det riktigt stråååålar om mig.



Nu tar jag en löptur här i lägenheten till köket för att fläska i mig något att äta. Gärna något fett.. och sockrigt.. och typ... allt.. mmmm....chips..
Måste skynda, BB börjar strax!!!! BYE!

slutade tidigt idag! SKÖNT! Knallade iväg och solade innan jag forsatte hemmåt. Nyss placerar rumpan i soffan med lite glass och tittar på OC. Väntar på att mor min ska komma hem så jag vet om det blir gym eller löpning ikväll.
Och så ska jag plugga.. och städa.. ojojoj. Glass var det! HÖRS!


riktigt sugen på att klicka hem denna!



Put on the fake smile..
Känner mig tom, orolig. Det känns så fel.
Gör om gör rätt..
Humörsvängningar? Jag? Inte då!

Nån som missat Big Brother 2011? Inte? Någon som inte dreglar över Martin? Nä tänkte väl det.
Så tänkte ta igen lite missade BB avsnitt nu (Nej jag har inte missat att Roddan åkt ut, VAFAN, MADDE LIXOM? Nått fuffens där!) och kanske lite Vampire Diaries innan jag möter John Blund med öppna armar, och ögon.



Okej, bilden passar inte till texten, men den visar exakt hur kul det kommer bli i helgen! TAGGAD TJEJ!

Sugen på en fika, en espresso med massa gotti till. Som man fick i Frankrike. Vädret i Yvoire (som sverige äntligen börjar få), min och fridas stenbrygga där vi satt varje ledig stund och bara njöööööt av vädret och oftast av en glass eller nå liknande.

Jag längtar efter sommaren, efter studenten, efter en massamassa kul. Längtar efter helgen. Längtar efter allt allt allt!!!!! Och så längtar jag efter bruna ben, så man kan gå i shorts utan att se ut som om man just dött. Men först skulle jag behöva lite joggingturer.. och gym..

Men nu, just nu, väntar jag på att Jenny ska smsa så vi gör klart det förbannade Projektarbete som vi endå kommer få IG på..

Eftersom John Blund inte besökt mig än så fördriver jag tiden med att titta på nya program av Vampire Diaries. Dock utan text eftersom jag ligger ca 1000 program före Sverige ;-) Kan vara den bästa serien någonsin? Får twilight att likna bolibompa, hehe.
Har nu börjat att vara med i deras samtal. Ni vet, kommer på svar och så när dom pratar.. Nörd javisst!

Ska slänga på ännu ett avsnitt innan jag försöker blunda. Natti

Spenderat några timmar på balkongen i solen, men endå är jag blekast i stan haha.. illa.
Egentligen borde jag plugga men passar på att ta en powernap och följa med mamma ner i källaren.. och äta frukt.. och choklad.. och slänga på en film, känner att jag är på väg in i en HarryP period igen ;-)



Hittar soffan för lite Family Guy avsnitt. PUSS

Klockan är 11.50 och jag har redan gymmat+simmat och duschat. Nu hittar jag frukosten innan jag drar mig ut på gården och lapar lite sol. Annars får jag se vart dagen tar mig. Har en del plugg som skulle behövas plöjas av, och som jag duktigt nog skjutit upp hela veckan.. Men har man påsklov så har man!

Njet amigos, dags att göra något utav dagen!


hyllar vädret med ett sommrigt nagellack!

Jag är en dålig bloggare. Men iallfall har jag spenderat dagen ute i solen men en stor del av familjen. Glass och lek i förd endast shortsdress utan att frysa! U N D E R B A R T!
Blev en liten promenix och chokladätande med Amanda innan jag mor och systra mi hittade upp till spåret för en liten löprunda.
Nu sitter jag här nyduschad, med nyrakade ben och insmord och känner mig superfresh! Imorgon ställer jag klockan på tidigt för lite gym och simning innan jag hittar ut i solen några timmar. Ska även klämma in lite plugg där imellan. KUL. Fullt ös medvetslös.
HÖRS!


en vaaarm bild från idag :-)

Fin dag. Började hos tandläkaren som konstaterade att jag hade ett hål. Höll på att börja grina hela vägen hem med tanke på att jag måste gå tillbaka dit om 2 veckor och laga!!!! Iallfall så placerade jag rumpenstumpen i soffan större delen av dagen innan jag träffade ellen, julia och cajsa. En chipspåse,glass och latte senare sitter jag nu i soffan och tittar på scrubs. Börjar bli lite partysugen så kanske drar ut mina partyben imorgon. Nu ska jag smörja in mig i coconut bodybutter och ladda för körning imorgon. PUSS


(söt bild på mig och lina från studentkryssningen, ser ut som mitt ben är typ.. av?)
Efter en mycketmycket lång promenad med Amanda och Lina är jag nu hemma. Pratat om allt och inget och det är såååå skönt att prata ut. Nyss satt mig i soffan och försökt få upp värmen och strax hittar jag och mina mycket trötta ögon sängen. Imorgon klockan halv tolv väntar tandläkaren och jag är LIVRÄDD. Jag vet redan att jag har hål, men jag vill inte få det bekräftat. Jag vill inte ha en tid att komma tillbaka och få sprutor i munnen. HATAR TANDLÄKAREN!!!
Natti!

Kom hem igår kväll eftern en helt GALEN studentkryssning. Hade grymt kul! Bilder kommer!
Nu är jag hemma efter en tur på city med mami och är placerad i sängen. Strax blir de att fixa käk åt mig och mor min innan jag tar mig ut och träffar aaaamanda. Annars har jag inte så mycket mer att förtälja(förtälja.. säger man ens så?) PUSS



Här är den, eller iallfall en bit av den, min studentmössa. Min underbara studentmössa som jag om mindre än två månader kommer springa med på huvudet, och fira att 12 års slit är över.

Imorgon bär det av på studentkryssning! Eftersom jag inte orkar packa nu så får det bli hetspack imorgon!
Just nu sitter jag mest och har klädångest inför imorgon, ska man ha en ''finklänning'' eller den traditionella midjehöga svarta kjolen? Ska jag ha dom vanliga partyskorna eller testa på ett par nya? Locka håret? Platta håret? Nej vet ni vad, nu ska jag ladda kamerar så massamassa bilder hamnar här på onsdag så får ni se vad jag satte på mig. Nu ska jag fortsätta titta på BB innan jag sliter ur garderoben ännu en gång. PUSS!


(fridas lite mer städade resväska, och min... tja.. inte såååå städade, hehe)



Lördagnatt och här sitter jag och lyssnar på Justin Bieber. Han är grymt bra faktist! Iallafall har jag startade jag dagen med mamma på stan och avslutades med två vänner i köping för att titta på en av deras pojkväns band. Sjukt duktiga!! Nu hittar jag sängen och imorgon kommer vara en bra dag, känner jag på mig.
PUSS

Dagen har sprungit iväg oerhört snabbt! Vad duktig och tog hem en del plugg som jag tänkte plugga på under påsklovet. Ikväll blir det skräckfilm med Jenny och jag är redan rädd. Kommer bli awesome med kladdkaka, chips, studentlinne, studentsnack och dipp.
Och på tal om inget så far jag iväg på studentkryssning på måndag! Kommer bli så jävla KUL!!
Nu blir det köttfärspaj med min fina mamma innan jag styr kosen mot jenny. HÖRS!


(laddar studentkryssning ;-) )



Jag har en bitande ångest i bröstet. Har haft nära till tårarna hela dagen och allt är sjukt jobbigt. Skulle helst av allt bara vilja grina just nu. Och inte vågar jag gå ute själv när det är mörkt. Så töntig att jag får ont i huvudet.
Nu hoppas jag att Scrubs ska göra mig lite gladare innan jag hittar sängen och hoppas att jag vaknar glad. Har så mycket att vara glad och tacksam över! Kom igen nu ELLEN!!



Ops spegelvänt. Står iallafall Student 11! NÄRA!!
Nog att jag har sån ångest och magvärk över allt annat just nu, men kan börja ana ljuser i tunneln. Knappa åtta veckor kvar..
Annars idag har jag skrivit nationellt prov och ätit dammsugare. Inte helt fel dag om bara den här ångesten kunde försvinna!! Nu ska jag sluta whina och titta på hockey. TJING!

Det är onsdag idag. En onsdag som började rätt kasst men ser ut att avslutas rätt bra. 
Lyckades koka över grädde, HUR? Jag hade koll HELA TIDEN, men det skulle envisas med att koka över. SUCK! Dagen blev lite bättre när vi fick cola till lunch.. hehe.. Begav mig till skolan med Jenny för att lämna in vårat projektarbete men självklart var inte vår lärare där. Hämtade hem min studentmössa istället.. SÅ FIN!!!! Fick även hem studentbasketlinnet och det kommer användas flitigt vill jag lova. Nu ska jag smälla i mig ännu en ångestladdad chokladbit framför ett program av Glee.
Kanske borde jag även försöka göra något utav kråkboet till hår? Och plocka ögonbrynen? Och raka benen? Och smörja in mig med BUS och coconutbutter? Men ne, sånt kräver ju energi och all min energi tog slut på gymmet tidigare idag. Kanske förtjänar jag den där extra chokladbiten iallfall?
HÖRS!

Jag lyssnade på magkänslan. På en gång kände jag att något var fel och insåg att jag var tvungen att byta väg. Sen om det inte var något som var fel så lyssnade jag. För jag kommer ALLTID att lyssna på min magkänsla. Och det borde NI också göra.



Jag behöver en fet godispåse, proppfull med choklad och sega surisar. NU!! Men på fredag, efter skolan, då ska jag belöna mig med en. LÄNGTAR!
Stressat hela dagen. Längtar tillbaka till Frankrike, till maten, vädret, att fika hela tiden. Inväntar lite krubb innan jag beger mig till Jenny för projektarbetsplugg. HÖRS!


weheart

Vädret får mig att explodera av glädje!!

Jag har varit uppe och igång sen sju imorse. Övervägde att skippa matten, som är min sista lektion men gjorde det superbra valet att stanna. Det är bara TVÅ månader kvar till studenten så det är bara att stå ut!
Annars har dagen rullat på med tittning på filmer från torsdags, aj aj aj, och så hade vi en jehovas på besök! Efter att han försökt övertala oss att bli jehovas, bjudit oss på festmåltid på söndag kickade vi ut honom. (okej vi kickade inte ut honom.. men vi drog på lunch, hehe) Nu ska jag ta en powernap innan jag drar mig ut på en löptur eller kilar till gymmet. I´M ON FIRE! ( ignorerar alla kakor jag ätit idag..)
PUSS

Efter en lyckad studentfest i torsdags, och en massa glass- och godisätande hela helgen, kände jag att jag behövde en löptur. Kom hem, slängde in mig i duschen och nu sitter jag i soffan och väntar på att BUSen ska torka. Måste ju göra mig lite snygg nu när det snart är studentkryssning, hehe. Annars har jag sovit bort hela dagen.. Dags att hitta sängen!  


(bild från studentfesten)
Jag ger nu blogg.se ett försök. Nog att jag inte har fixat klart(jävlar vad svårt det är) men men. Ska traggla med det nu och slänger väl in lite inlägg under tiden!

tjentjena här är jag