Det är onsdag och dagen till ära har jag varit på kurs! Handlade om hur man kommunicerar med människor som har brister i talet. Intressant då jag jobbar med det jag jobbar med. På tal om jobb. Jag har blivit med mitt första riktiga jobb! Idag var jag inne och skrev på uppsägningspapper så om ca 2 veckor har jag nytt jobb. Så kul!!! Hänger nu på nätet och letar lägenhetm Går sådär.. den som lever får se! Toodies!
Ny snabb tröja och nya snabba skor fårn NIKE ramlade ner i brevlådan idag! Både skorna och tröjan är redan invigda på gymmet. Toppenbetyg!!





åh gud vad jag saknar. Det kommer som små blixtar som tvingar mig att förstå. Två år snart och jag har fortfarande inte fattat det. Känns som mitt huvud blockerar alla minnen med dig och ibland,helt från ingenstans dyker du upp i mitt huvud. Jag älskar och saknar dig så mycket min ängel. Min fina pappa.
Gillar att jag ställt klockan på 6.00 för att ta mig ut och löpa lite lätt men har i smyg bak i lillhjärnan planerat att snooza till 7.00 så jag visst inte hinner ut och löpa lite innan jobbet... bra karaktär.
åkte till göteborg i måndags och hade sportlov från jobbet. Supermysigt med näääästan hela familjen samlad. Besökte Universeum, Gekås och brände lite pengar på city. Tränade 1 (EN!!!!!!) gång på en hel vecka och är såå nöjd över mig själv att jag lyckades putta bort alla tränings och mattankar någorlunda och bara njuuuta av ledigheten. Men nu är jag back on track och startade min lediga måndag med att mosa ben på gymmet. Så skönt!!





Hajen Herman hälsar!